Miku i Shkëlzenit: 7 mln eurot që fitova nga CEZ, i tërhoqa me thasë brenda ditës, por janë të ligjshme

0

Nuel Kalaj mohon lidhjet me Shkëlzen Berishën.

Ai shprehet se është kontraktuar nga kompania CEZ për të mbledhur informacione lidhur me fizibilitetin e tregut energjetik shqiptar për investime.

Kalaj shprehet se nuk ka asnjë lidhje me Shkëlzen Berishën, ndërsa me ish-kryeministrin Berisha është takuar si pjesë e delegacionit të kompanisë çeke, kur ata kanë ardhur në Tiranë.

Në lidhje me kompaninë CEZ, Kalaj shprehet se ka bashkëpunuar në përputhje me ligjet e Shqipërisë dhe Çekisë ku kjo kompani ushtron aktivitetin e saj.

Kalaj thotë për “Panorama”, se nga ky bashkëpunim me kompaninë çeke, ka nxjerrë fitime të ligjshme, duke paguar dhe taksa për to.

Ai u përgjigjet dhe akuzave për tërheqje të parave cash nga bankat.

“Paratë i kam tërhequr nga banka për qëllime investimi në drejtime të tjera”, shprehet Kalaj.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU