Parashiko të ardhmen tënde nëpërmjet këtyre pyetjeve

0
Nësë do të jeni të drejtë kjo do të ju thotë shumë të vërteta për të ardhmen tuaj.

Pasi të shkruani përgjigjet në një letër lexoni shenjat e horoskopit si më poshtë.

1 – Cila është ngjyra që ju pëlqen : E kuqja – e zeza – blu – jeshile – e verdha

2 – Shkronja e parë e emrit tuaj ?

3 – Muaji në të cilin keni lindur?

4 – Kë pëlqeni më shumë? Të zezën apo të bardhën?

5 – Emrin e dikujt i cili është i së njëjtës gjini më ju?

6 – Numri juaj favorit?

7 – Kë pëlqeni më shumë? Kalifornia – Florida ?

8 – Kë pëlqeni liqenin apo oqeanin?

9 – Thoni një dëshirë me mend!

Dhe përgjigjet vijojnë…

1 – Nësë keni zgjedhur ngjyrën; 
Kuqe: Jeni në gjendje alarmi dhe e keni jetën të mbushur më dashuri.
Zezë : Jeni i mbyllur dhe agresiv.
Jeshile : Shpirtin e keni të qetë dhe jeni në tërëzi.
Blu : Jeni spontan, plot me puthje, dashuri dhe jeni njeri me sedër.
Verdhë : Jeni njeri i lumtur.. Atyre që janë me humor të keq i jepni keshilla pozitive.

2 – Nëse shkronja e parë është; 
A-K Në jetën tuaj ka dashuri me bollëk dhe miqësi të shumta.
L-R Mundoheni ta shijoni jetën në maksimum, së shpejti jeta juaj do të rifilloj nga e para.
S-Z Keni dëshirë të ndihmoni të tjerët, e ardhmja juaj premton shumë.

3 – Nëse muaji që keni lindur është; 
Janar – Shkurt – Mars : Viti do të vijë i bukur për ju. Do të zbuloni së do të bini në dashuri me një përson i cili nuk ju ka shkuar kurrë në mend.
Prill – Maj – Qershor : Do të bëheni zotërues në një lidhje dashurie e cila do të zgjasi në pafundësi.
Korrik- Gusht – Shtator : Do të kaloni një vit shumë të bukur ndër të tjera do të përjetoni eksperienca të cilat do t’jua ndryshojnë jetën që nga rrënjet..
Tetor – Nëntor – Dhjetor : Dashuria do të jetë e mrekullueshme, do të gjeni njeriun e ëndrrave.

4 – Nëse keni zgjedhur
E zeza: Jeta juaj do t’i drejtohet një mënyre krejt tjetër. Kjo do të jetë gjëja më e mirë dhe nga ky ndryshim ju do të jeni të kënaqur.
E bardha : Zotëroni miq të cilët ju plotësojnë dhe mund të bëjnë çdo gjë për ju por ndoshtaa ju nuk e keni kuptuar këtë.

5 – Ky person është miku juaj më i mirë.

6 – Ky numer tregon numrin e miqve në jetën tuaj.

7 – Nëse keni zgjedhur; 
Kaliforninë : Ju pëlqejnë aventurat.
Florida : Jeni një person paksa përtac.

8 – Nese keni zgjedhur;
Liqen : Jeni një person shumë i lidhur me të dashurin/dashuren por edhe me miqtë e familjen.
Oqean: Spontan dhe keni dëshirë t’i bëni të tjerët të ndihen mirë.

9 – Dëshira juaj do të plotësohet nëse punoni shumë dhe varet pak nga rezultatet më lartë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU