Në Malësi të Madhe prej dy orësh është ndërprerë procesi i numërimit të votave.

Shkak është bërë largimi i numëruesve të koalicionit “Bashke Fitojmë”.

Sipas PS në Malësi të Madhe, ata kanë njoftuar KQZ për largimin e numëruesve demokratë dhe janë në pritje të vendimit.