Të fundit

Nga Flogert MUÇA/ Nuk besoj se ka ndonjë qytetar sado skeptik qoftë, që është suprizuar sot kur ka lexuar se...

Aktualitet

Politikë

FAKSIMILE/ Sërish skandal me firmat e lobimit: Basha paguan dyzet mijë...

Departamenti i Drejtësisë në SHBA ka publikuar faksimilen e marrëveshjes së fundit të Partisë Demokratike me kompaninë amerikane të lobimit  “Sonoran Policy  Group, LLC”. Referuar...

Këndvështrim

Komisioni për Çështjet Ligjore i Kuvendit të Shqipërisë u prit nga...

Komisioni për Çështje Ligjore, Administratës Publike dhe të Drejtave të Njeriut i Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, ka mbyllur axhendën e sotme të takimeve...

Show Time

Sport

Botë & Rajon

Teknologji

Argëtim & Stil

Varësia për marrëdhënie

Këto janë 4 fakte për seksin, që ndoshta askush...

Autoktonët