27.07.2021 09:59

Të fundit

Nga Robbie Gramer/ Pesë muaj tashmë në detyrë, Presidenti i SHBA Joe Biden i ka duart plot me k...

Aktualitet

Politikë

Këndvështrim

11 shtetas të tjerë të huaj betohen para kryetarit të Bashkisë...

11 shtetas të tjerë të huaj nga Egjipti, Turqia, Italia dhe Kosova morën sot nënshtetësinë shqiptare. Në ceremoninë e betimit që u zhvillua në...

Haradinaj: Qeveria Kurti nuk do të zgjasë shumë

Kryetari i AAK, Ramush Haradinaj ka deklaruar se dyshimet e tij për qeverinë e Albin Kurtit tashmë janë vërtetuar. Haradinaj theksoi mbrëmjen e sotme...

Intervista

Show Time

Sport

Botë & Rajon

Teknologji

Argëtim & Stil

Zgjidhni një rreth dhe zbuloni se sa optimist jeni

Shikoni imazhin, përqendroni vëmendjen tuaj në qarqet dhe zgjidhni...

Autoktonët