Pushimin në Tailandë nuk po e shijon veç në plazh. Morena Taraku ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet se ka hipur mbi një elefant, për të cilin ka dhënë detaje.

“Emri i tij ishte Choo dhe ai ishte shumë i ëmbël” janë fjalët që ia la fotos. Në këtë imazh, Morena tregoi të pasmet bom bastike që i ka.