Zbuloni cilat janë shenjat e zodiakut që priren të qëndrojnë miq me ish partnerët e tyre:

Binjakët

Për shkak të fleksibilitetit dhe kuriozitetit të tyre, ata mezi presin të shohin se deri ku mund të shkojë miqësia e tyre. Binjakët jetojnë në të tashmen dhe shijojnë çdo moment me humor dhe rrjedhshmëri. Ata përqafojnë ndryshimin në çdo mënyrë dhe ka të ngjarë të vazhdojnë takimin me ish-partnerët, pasi të jetë ndarë.

Peshorja

E drejtuar nga ekuilibri, shenja e Peshorjes zakonisht i sheh të gjitha gjërat e mira që ish-i solli në jetën e saj kur një marrëdhënie përfundoi. Ajo do të dëshirojë të vazhdojë të ketë një lloj marrëdhënieje, qoftë edhe si një mik.

Shigjetari

Kjo shenjë jeton për të pasur aventura. Kur gjithçka të ketë mbaruar, do të entuziazmohet kur të zbulojë se mund të ketë një miqësi me ish-in e tij. Shigjetari gjithmonë dëshiron të ketë një jetë të mirë. Në vend që të mbajnë zi për fundin e marrëdhënies, ata do ta quajnë ish-in një partner vërtet interesant.

Ujori

Të thellë dhe të pavarur, Ujorët janë jashtëzakonisht selektivë. Kjo shenjë është strategjike për sa i përket marrëdhënies me të tjerët. Nëse gjejnë dikë që i kupton shakatë e tyre dhe i duan idetë e tyre të përparuara, ata do të duan të mbajnë kontakte edhe nëse romanca përfundon.