DASHI(21 MARS – 19 PRILL): TË NXEHTË DHE TË THARTË. Dashi pëlqen ushqimin e nxehtë dhe me erëza, dhe gjithmonë hanë në lëvizje. Supa e preferuar për një Dash është diçka që mund të marrësh nga një restorant. Preferohet supë e nxehtë dhe e thartë nga restoranti yt i preferuar kinez.
DEMI(20 PRILL-20 MAJ): QEPE E SKUQUR. Demi kurrë nuk çuditet kur është fjala për ushqim cilësor. Me bukë për të kënaqur dashurinë e Demit për karbohidrate, por supë për të mos e quajtur një vakt të thatë. Supa me qepë të skuqura është një domosdoshmëri për çdo Dem.
BINJAKËT(21 MAJ – 20 QERSHOR): DJEGËS. I gjithanshëm dhe i adaptueshëm, djegësja është pjatë e përsosur për çdo Binjakë. I butë ose me aromë, pule ose viçi, ka shumë mënyra të ndryshme për të bërë një pjatë djegëse.
GAFORRJA(21 QERSHOR – 22 KORRIK): NOODLE PULE. Të njohur për aftësitë e tyre në kuzhinë, gaforret gjithmonë përpiqen të krijojnë një ndjenjë rehati dhe përkatësie. Ato nuk kanë frikë të kënaqen dhe kanë tendencë për të bërë sa më shumë. Një gaforre mund të përdorë recetën e gjysheve për të bërë supë pule nga e para dhe t’i japë një kthesë me shtesat e tyre të veçanta.
LUANI(23 KORRIK-22 GUSHT): SUPË ME ARAGOSTA. Luani dëshiron ushqime të buta dhe të pasura. Supa me arragosta do ta mbajë luanin mbërthyer në tavolinë me kënaqësi të madhe.
VIRGJËRESHA(23 GUSHT – 22 SHTATOR): SUPË ME PERIM. Virgjëresha është e njohur për dashurinë e saj për përbërësit natyralë dhe perime. Një vakt për një Virgjëreshë sillet tërësisht rreth shëndetit. Si një shenjë e Tokës, Virgjëresha duhet të përdorë vetëm perime të freskëta për të krijuar një supë të shijshme dhe të shëndetshme.
PESHORJA(23 SHTATOR – 22 TETOR): BROKOLI DHE DJATHI CHEDDAR. Për peshoren thjeshtësia është çelësi. Pra, supa me përbërës brokolin dhe djathin cheddar është e përkryer për një vakt të shijshëm dhe pa shumë mundime.
AKREPI(23 TETOR-21 NËNTOR): TORTILLA. Akrepët janë të pasionuar dhe misteriozë. Prandaj një Akrepi duhet të përgatisë një supë me tortilla me shumë shije. Me kaq shumë mënyra të ndryshme të përgatitjes së supës tortilla, mysafirët e akrepit do pyesin se çfarë përbërës sekretë është shtuar këtë herë.
SHIGJETARI(22 NËNTOR-21 DHJETOR): SUPË ME KUNGULL. Shigjetarët duan të eksperimentojnë në kuzhinë me shije ekzotike dhe me aromë. Supa e kungullit do të kënaqte dëshirat e Shigjetarit për një vakt perfekt.
BRICJAPI(22 DHJETOR – 19 JANAR): SUPË ME DOMATE. Bricjapët dëshirojnë ushqim tradicional, në shtëpi. Prandaj, supa me domate në shtëpi e shoqëruar me një sanduiç djathi të pjekur në zgarë, e bën kombinimin perfekt për Bricjapin.
UJORI(20 JANAR – 18 SHKURT): THJERRËZA. Ujori preferon gatimet e shpejta dhe të lehta, duke shmangur përbërësit e rëndë. Perimet janë zgjedhja e parë e Ujorit. Prandaj supa me thjerrëza është supa e përsosur dhe e shëndetshme për të ngrohur ujorët, pas një dite të gjatë e të ftohtë.
PESHQIT(19 SHKURT-20 MARS): USHQIM DETI. Një vakt peshku kërkon planifikim të përpiktë. Dhe me peshk si ushqimin e tyre të preferuar, gjalpë dhe ushqim deti është e përkryer për të patur një vakt për një ditë perfekte.