Shumë njerëz janë të interesuar për karakteristikat që përfshijnë shenjat e tyre të horoskopit dhe përmes këtyre karakateristikave mundohen të zbulojnë vetën, afinitetet e tyre, pikëpamjet për jetën dhe shumë çka tjetër.

Janar

Të lindurit në janar janë punëtorë shumë të vyeshëm. Ata janë kokëfortë, këmbëngulës dhe duan të jenë të sukseshëm. Si rezultat ata janë udhëheqës të shkëlqyeshëm. Ata janë të gatshëm për të ndihmuar të tjerët, por ndonjëherë i shpërfillin opinionet e të tjerëve.

Shkurt

Dikush që ka lindur në shkurt ka të ngjarë të jetë kreativ, i lirë dhe i orientuar drejt projektit. Ata janë jashtëzakonisht besnikë, të ndershëm dhe një mik i mirë.

Mars

Të lindurit në muajin Mars janë shumë krijues, por ata tentojnë të jenë të qetë dhe të mbyllur. Ata mendojnë shumë dhe vepra e artit të tyre krijohet në mendjen e tyre. Ata priren të shprehin veten përmes arteve. Ata janë të sjellshëm dhe të butë, por shumë njerëz nuk mund ta dinë se për shkak se janë të trembur. Ata kanë tendencë të qëndrojnë larg nga zhurma dhe lënë të nënkuptojnë se janë njerëz shumë paqësorë.

Prill

Njerëzit e lindur në Prill janë në qendër të vëmendjes gjatë gjithë kohës. Ata nuk ndjehën mirë kur të tjerët nuk merrën me ta, prandaj në çdo rast insistojnë që të jenë qendra. Ata kërkojnë aventura të reja dhe veprojnë para se të mendojnë.

Maj

Ata që lindin në Maj duket se e dinë se çfarë duan. Ata shpesh ndryshojnë mendjet, por nuk flasin. Ata janë shumë shoqëror dhe kanë vullnet për t’u angazhuar në çdo gjë. Ata kanë tendencë për t’u mërzitur lehtë dhe duhet të argëtohen vazhdimisht.

Qershor

Foshnjet e qershorit kanë tendencë të jenë njerëz të ndjeshëm dhe të kujdesshëm. Ata janë të turpshëm, por ata janë gjithashtu njerëz krijues. Ata që janë përeth tyre i admirojnë për ndjeshmërinë dhe zemrat e tyre të mëdha. Ata përpiqen të kuptojnë se si t’i sjellin idetë e tyre në jetë.

Korrik

Njerëzit e lindur në korrik janë në një formë të padefinuar si rezultat i veprimeve të tyre. Ata duan aventura dhe duken të kenë një kohë të mirë në gjithçka që bëjnë. Derisa duken shumë të mirë nga jashtë, ata mund të fshehin disa sekrete të errëta.

Gusht

Ata që lindin në gusht janë udhëheqës të mirë dhe e bëjnë këtë shumë natyrshëm. Për shkak të kësaj, ata kanë tendencë që të jenë të guximshëm dhe tepër të vetëdijshëm. Megjithatë, ata kanë zemër tepër të madhe. Ata e lodhin vetën shumë duke menduar, dhe gjithmonë mundohen të bëjnë veprime logjike.

Shtator

Ata që lindin në Shtator lehtë mund të deshpërohen sepse kanë tendencë të kenë shpresa të mëdha. Ata janë kokëfortë dhe grinden shpesh me të tjerët. Ata priren të jenë të përsosur.Megjithatë ata janë shumë krijues dhe gjithmonë duan të ndihmojnë të tjerët.

Tetor

Njerëzit të cilët janë të lindur në tetor zakonisht kanë një pikëpamje pozitive për jetën. Atyre nuk u pëlqen ndonjë formë konfrontimi dhe ata kanë tendencë për të shmangur argumentet. Ata gëzojnë një jetë shoqërore aktive dhe janë shumë të hapur në biseda me të tjerët. Megjithatë, ata janë tepër të pavarur.

Nëntor

Të lindurit në muajin Nëntor janë njerëz shumë misterioz dhe dijnë ti fshehin mirë ndjenjat e tyre ndaj të tjerëve Por, ata janë shumë të pavarur dhe nuk frikësohen nga gjërat e reja në jetë. Ata janë plot pasion dhe nuk i ndalojnë emocionet e tyre.

Dhjetor

Njerëzit të cilët janë të lindur në dhjetor janë njerëz shumë bujarë, por ata janë aq shumë të kujdesshëm dhe dijnë të zemërohen lehtë. Ata nuk duan të pushojnë, por gjithmonë janë të gatshëm të bëjnë diçka. Ata janë shumë argëtues dhe të lirshëm.