Instituti i Shëndetit Publik jep një njoftim të rëndësishëm për qytetarët, se si mund të mbrohen nga koronavirusi. Në një mesazh në ‘facebook’, ISHP iu drejtohet të gjitha grave shtatzëna, duke iu bërë thirrje të respektojnë ë mënyrë strikte rregullat e higjienës vetjake dhe distancimit social.

Si të mbroheni nga COVID-19? gjatë shtatzënisë ?? ▪️Nëse jeni shtatzëna, respektoni në mënyrë strikte rregullat e higjienës vetjake dhe distancimit social. ?Mos ndërprisni ushqyerjen me gji, ndiqni udhëzimet ⬇️ dhe parandaloni përhapjen e COVID-19, mbroni veten dhe bebin tuaj?