Sipas astrologjisë, shenjat e horoskopit që vijojnë si më poshtë, mund të kenë shoqëri të gjata dhe të jenë besnikë në raportin me njëri-tjetrin, kështu që kujdes kur bëni shoqëri.

Binjakët dhe Luani

Këta janë tipa tejet socialë, të cilëve u pëlqen të dëfrehen. Kanë personalitete vibrantë dhe janë gjithashtu shumë argëtues. Po kështu, të dyve u pëlqen afeksioni dhe vlerësimi dhe nuk ia kursejnë asnjëherë njëri-tjetrit.

Demi dhe Gaforrja

Këto janë dy shenjat më besnike në Zodiak. Të dyja formojnë një dyshe të fuqishme me bazë besimin, që janë krejt të harmonizuar në emocionet e tyre.