Edhe pse në jetë, ndonjëherë fiton e ndonjëherë hum bet, jo të gjithë njerëzit e pranojnë humbjen dhe kanë sjellje nga më të çuditshmet në situata të pafavorshme. Shenjat e zodiakut që nuk dor ëzohen kurrë, derisa marrin atë që duan janë këto:

Demi

Mendja juaj nuk është e përgatitur për një dë shtim, pasi jeni gati të ktheni përm bys botën për të arritur suksesin që dëshironi. Të lindurit nën shenjën Demit shpresojnë të arrijnë rezultate maksimale dhe në rastet kur situatat ndryshojnë, ndodh një k aos mendor nga i cili demat mezi dalin.

Dashi

Nuk kanë gjë tjetër në mendje veçse të kenë sukses në jetë. Ruajtja e pushteti është e rëndësishme. Nuk do t’I shohësh kurrë këta persona me duart të kryqëzuara që pranojnë di sfatën.

Bricjapi

Për bricjapët është e pamundur të humb asësh, duhet të fitojnë në çdo moment. Janë të motivuar dhe nuk pranojnë kurrë një përgjigje ne gative.

Luani

Kapen fort mbas fronit pavarësisht asaj që duhet të bëjnë për ta arritur. Nuk i kalojnë dot poshtë dësh timet e tyre sepse ndiejnë që kanë ardhur në këtë botë për të bërë maksimumin me idetë e tyre brilante.