Su lmuesi uruguaian Luis Suarez kaloi me sukses provimin dhe do të marrë një pasaportë italiane. Futbollisti i Barcelonës u bë kështu një hap më afër transferimit në Torino në Juventus. Ishte e nevojshme që uruguajani të kalonte testin B1 të gjuhës italiane, të cilën ai e bëri pa ndonjë problem pasi gruaja e tij është italiane.

Suarez kaloi provimin në Perugia, i cili ishte i nevojshëm për Juventusin për ta nënshkruar si një lojtar vendas, dhe jo një lojtar jashtë Bashkimit Evropian. Ka ende detaje rreth administratave dhe nuk është plotësisht e qartë se sa kohë do të duhet Suarez për të marrë zyrtarisht pasaportën italiane.