Gaforrja Do iu vijë buzëqeshja. Do jenë mirë në çdo aspekt, profesional dhe familjar, sigurisht edhe financiar.

Ujori Ujori është një nga 5 shenjat më me fat për vitin që vjen. Fati i mirë ka filluar të ndihet që këtë vit me ardhjen e vjeshtës.

Peshorja Do ketë një vit të stabilizuar në çdo aspekt.

Binjakët Do përqendrohen në aspekte thelbësore të jetës dhe do kalojnë vitin perfekt.

Peshqit Mund të ndryshojnë punë, por gjithsesi do të jenë shumë të lumtur.