Siç dihet Fifi prej kohësh është e lidhur me një djalë me emrin Xhuljo, të cilit i ka dedikuar edhe një tatuazh ku shkruhet “Stracciatella”, ashtu siç i thërret atij. Së fundmi Fifi është pyetur nga ndjekësit nëse do e fshinte këtë tatuazh nëse nuk do të ishte më me Xhuljon.

Fifi u vendos të zgjidhte mes familjes dhe “stracciatella”-s së saj dhe përgjigja e saj ishte: “Stracciatella mundet me u bo nesër familja jem! Kështu që patjetër familja”.