Ushtarët grekë provokojnë sërish! Tre të rinj të veshur me ka muf lazh kanë filmuar një video në “Tik Tok” me këngën e një reperi shqiptar në sfond. Bëhet fjalë për freestyle-in e reperit nga Drenica, Don Xhoni.

Të rinjtë grekë performojnë koreografinë para telefonit dhe më pas e kanë publikuar në rrjete sociale. Herën e fundit, në një skenar të ngjashëm u filmuan edhe disa uahtarë shqiptarë që i dedikuan një përshëndetje drejtuesit të emisionit “Gjoni Black”, Meriton Mjekiqi.