Sa herë që dëgjoni parashikimin e yjeve, i kushtoni rëndësi çdo detaji shëndetit, dashurisë, punë, miqësisë dhe parave. Dhe duke u ndalur tek paratë, jo gjithmonë gjërat shkojnë ashtu siç e prisni, ka momente që ju buzëqesh planeti i financave, e të tjerë kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç duhet. Por në mesin e të gjitha shenjave të zodiakut, e dini se kush i shpenzon më shumë paratë?

Binjakët Binjakët udhëhiqen nga Mërkuri, planeti i parasë dhe komunikimit. Marrëdhënia e tyre me paranë është një marrëdhënie dashuri-urrrjetjeje, Binjakët harxhojnë shuuumë para dhe prapë ankohen se nuk kanë asgjë. E dashuron paranë dhe i pëlqen të investojë në lojëra të rrezikshme, si dhe të dalin fitimtarë. Është shumë bujar dhe nuk di të kurshehet për asgjë dhe askënd. I pëlqen ta përkëdhelë veten dhe të mos e privojë nga asnjë dëshirë e kënaqësi. Femrat e shenjës së Binjakëve harxhojnë shumë për bizhuteri dhe veshje, kurse meshkujt Binjakë harxhojnë më shumë për udhëtime dhe pajisje elektronike.