Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka dhënë një intervistë ndryshe ku ka folur për jetën int ime dhe raportin me bashkëshortin e saj, Presidentin Ilir Meta. Duke folur në emisionin “Ftesë në 5”, në TCH, Kryemadhi tha se nuk është aspak xheloze për Ilir Metën, ndërsa theksoi se nuk do ta falte kurrë tradhtinë bashkëshortore. Ndër të tjera, ajo është shprehur se do të pranonte një ndarje dhe lumturinë e partnerit të saj, “nëse Meta do gjejë një më të mirë se unë bravo i qoftë, të ecë përpara të shikojë lumturinë e tij“.

“Jam njeri që nuk paragjykoj askënd në jetën e vet private, as kontrolloj kurrë Ilir Metën as numrin e telefonit as xhepat e pantallonave se nëse Meta do gjejë një më të mirë se unë bravo i qoftë, të ecë përpara të shikojë lumturinë e tij. Unë do isha shumë e lumtur që Ilir Meta të ishte i lumtur“, u shpreh kryetarja e LSI.

Deklarata e plotë në emision: Sa i përket deklaratës së seksit dhe dashurisë, vazhdoj e s’jam e para, por dhe para 20 vjetëve kur më kanë pyetur sa i përket trad htisë bashkëshortore, unë s’do e pranoja kurrë tr adhtinë bashkëshortore, flirtin po do ta pranoja, sepse proceset biologjike të një mashkulli janë komplet të ndryshme, flirti s’do të thotë që është tra dhti, flirti është një moment, një gabim. Tradhtia është kur një burrë apo një grua nuk e do më bashkëshortin e saj.

Ka shumë raste, kur një burrë apo një grua do të gjejë një partner, një bashkëjetues tjetër më të mirë se ai që ka, pse të mos jetojnë? Sepse më mirë një martesë që është e palumtur e prodhon tr aumë e dh unë në familje apo një martesë e lumtur që prodhon dashuri? Deklarata dje ka qenë, ishte pyetja a jeni xheloze për Ilir Metën? Unë them që nuk jam xheloze për Ilir Metën se vetë puna e Metës është me burra dhe gra. Ilir Meta mund të jetë më xheloz për mua se unë punoj gjithë kohën me burra, kam më shumë burra përqark.

Pse, tha Salsano, në zyrën e Metës hyjnë vajza se k si. Mos u shqetësoni për s ek sin në zyrë, nuk bëhet s ek s në zyrë e as në makinë. Se vajza e vogël më tha ç’është kjo që thua ti, si nuk bëjnë se ks në makinë? E paragjykojnë se ksin në makinë se sipas gojëdhënave, thonë që kush bën se ks në makinë bën aksident e i shka tërro het makina. E Salsano e Paloma e pranuan që të dy që kur kishin bërë se ks, makinat e tyre ishin shka tër ruar, kishin bërë aks ident.

S ek si vërtet është eksperiencë se unë për veten time Ilir Metën kam dashur, me atë bëra dashuri për herë të parë dhe me atë u martova, por në kohët e sotme me zhvillimin apo pavarësinë ekonomike që fiton gruaja, s ek si është kthyer jo domosdoshmërisht një element i cili është tu rp, e në fakt s’do e pranoja te vajzat e mia ta kishin s ek s in eksperiencë, por që ta kishin dashurinë e parë e të jetonin e plakeshim me dashurinë e parë, por asgjë nuk është më në dorën tonë. Jam njeri që nuk paragjykoj askënd në jetën e vet private, as kontrolloj kurrë Ilir Metën as numrin e telefonit as xhepat e pantallonave, se nëse Meta do gjejë një më të mirë se unë bravo i qoftë, të ecë përpara të shikojë lumturinë e tij unë do isha shumë e lumtur që Ilir Meta të ishte i lumtur.