Pas shumë aludimeve për konkurentët e “Përputhen” Tea dhe Bearti, ditën e sotme në rrjet kanë dalë fotot ku shihen qartë të dy duke u puthur me njëri tjetrin.

Edhe pse kjo lidhje u mohua kategorikisht nga Tea pamjet e mëposhtme vërtetojnë të kundërtën. Tea e përfundoi rrugëtimin e saj në emision duke dalë çift me konkurentin tjetër, Andin.