Zaimina Vasjari ishte një nga të ftuarat në “Shiko Kush LUAN”, ku ndau një lajm mjaft ekskluziv me publikun. Zaimina tregoi se tashmë ajo dhe partneri i saj, Klodi janë celebruar.


Zaimina ka vendosur që të mbajë mbiemrin e vet dhe jo të bashkëshortit.

Vasjari zbuloi kur u pyet gjatë sfidës së saj se dhurata më e shtrenjtë që i ka bërë bashkëshorti ishte një makinë.