Telegrami është aplikacioni më i shkarkuar në janar të 2021-s, me 24 për qind të totalin të shkarkimeve nga India, sipas të dhënave nga Sensor Tower. Aplikacioni për mesazhe është shkarkuar 63 milionë herë këtë muaj. Shkarkimet mund të jenë bërë për shkak të kushteve të privatësisë së WhatsAppit që nxiti zemërim tek përdoruesit e tij dhe bëri që shumë ta zëvendësonin me Telegramin. Whatsapp tani ka kaluar në vendin e pestë të aplikacioneve më të shkarkuara.

Indonezia është vendi i dytë ku është shkarkuar më së shumti ky aplikacion, shkruan Gadgets. TikToku ishte afër me 62 milionë shkarkime, ndërsa në Indi është bllokuar pas vendimit të qeverisë për të bllokuar disa aplikacione kineze.