Antonela me Andin kanë zhvilluar takimin e tyre të parë në Për’puthen, ku vihet re afrimiteti mes tyre. Të dy qëndruan pranë zjarrit, ndërsa Antonela i kujtoi Andit se është tepër i afërt me të gjitha vajzat. Por afrimiteti i tyre në takim nxiti menjëherë diskutime në studio mes Mevlanit dhe Antonelës. Mevlani: Kush të ka ngrohur më shumë, zjarri im apo i Andit? Antonela: Ka ndonjë pyetje tjetër. Në fakt nuk hyrë në sobën e asnjërit. I përballoj çdo lloj zjarri.

Ana: Pati ndonjë ndjesi më shumë? Antonela: Është shumë herët që ta them. Mevlani: Po ti sa të tërheq tjetri afrohesh. Antonela: Po që kur jemi martuar?