Pas një periudhe të gjatë ku pandemia ka formësuar jetën tonë, duke na m byllur brenda, perspektivat e rihapjes dhe ngrohja e kohës na bën sërish ëndërrimtarë të aventurave tona të ardhshme. Ky ribashkim midis njerëzve dhe natyrës me njerëzit nuk mund të bëhet më mirë sesa në vendin tënd aq të bukur, të bekuar me një natyrë frymarresë dhe të shumëllojshme. Ujërat e shumta, lumenj, liqene etj janë një rrugëdalje drejt këtij ribashkimi, ku në shtrirjen e tyre janë të ndërtuara ura antike por edhe të reja të një bukurie të paçmueshme, transmeton lexo.com.al.

Si më poshtë gjenden disa nga urat më tërheqëse për t’u marrë në konsideratë në planet tuaja:

Ura e Mesit (Shkodër)

Ura e Goricës (Berat)

Ura e Tabakëve (Tiranë)

Ura e Katiut (Përmet)

Ura e Ali Pashës (Gjirokastër)

Ura e Beçishtit, pranë Tepelenës

Zvërnec