Shqipja ishte ndër të parat që akuzoi Melisën dhe Andin që kanë një lidhje jashtë. Madje në një intervistë për Top Albania Radio me bindje të plotë shprehej se dyshja kishin nisur të bashkëjetonin me njëri-tjetrin.

Por së fundmi çuditërisht Shqipja ka dalë në kafe me Andin dhe Melisën. Në videon e publikuar në Tik Tok Melisa është me Andin në kafe, sipas saj janë në mënyrë shoqërore, meqenëse portalet kishin folur kaq shumë për lidhjen e tyre.Mirëpo në video përveç Andit dëgjohet edhe zëri i Shqipes, gjë që është vënë re nga fansat duke pyetur se ç’do Shqipja aty.