Dekorimin e shtëpisë sonë e përcakton jo vetëm koha, por gjithashtu shija jonë personale. Disa njerëz, në fakt, duan ta rinovojnë vazhdimisht ose sepse janë të mërzitur ose sepse duan të ndjekin tendencat e fundit të modës. Pesë shenjat e mëposhtme duan të dekorojnë shtëpinë e tyre dhe të vendosin prekjen e tyre personale në hapësirën e tyre.

PESHORJA

Nuk është çudi që Peshorja është në krye të listës. Ai është njeriu më i sofistikuar dhe elegant, që i pëlqen gjërat e shtrenjta dhe të bukura përreth tij. Kështu që, ai blen vazhdimisht sende të ndryshme të çuditshme, moderne dhe me stil për shtëpinë e tij dhe sigurohet që mjedisi i tij të jetë sikur të dilte nga një revistë për dekorimin e brendshëm.

LUANI

Luani dëshiron të tërheqë vëmendjen e të tjerëve dhe të jetë në ballë, prandaj ka kuptim të tregosh stilin dhe shijen e tij të veçantë, me një zbukurim të bukur të shtëpisë së tij, i cili do të nxjerrë në pah natyrën e tij aristokratike. Në fakt, ai dëshiron ta ndryshojë atë shpesh dhe përdor kreativitetin e tij, duke bërë shumë gjëra të bëra vetë pasi ata e falënderojnë atë dhe ai është krenar për atë që bën.

VIRGJËRESHA

Virgjëresha perfeksioniste gjithmonë do të përpiqet ta zbukurojë shtëpinë e saj me gjërat më të mira, pasi është adhuruese e linjave të thjeshta dhe cilësisë, jo sasisë. Ajo dëshiron gjithçka pa të meta, elegante, por delikate. Sigurisht, ai do të sigurohet që të përfitojë nga çdo cep, të ketë objekte funksionale në hapësirë ​​dhe ato që kanë një detaj që i bën ata të bien në sy.

DEMI

Demi tërhiqet nga gjëra të shtrenjta dhe sende të rënda. Atij nuk i intereson nëse jep diçka më shumë, pasi ajo është shtëpia e tij. Në çdo rast, ai ndjek trendin e klasik ‘pa kohë’, kështu që ai e di se ajo që blen do të zgjasë për një kohë të gjatë. Ajo që kërkon nuk është vetëm të krijojë një hapësirë ​​për të bërë përshtypje vizitorët e tij, por të nxjerrë një ngrohtësi dhe qetësi, në mënyrë që ata të ndihen rehat.

AKREPI

Edhe Akrepi është si Demi në fushën e ngrohtësisë që dëshiron të ketë në shtëpinë e tij, megjithatë, ai e hedh peshën e tij tek ngjyrat dhe ndriçimi. Kontrasti intensiv i mureve ose pëlhurave të errëta dhe të lehta, mobiljet e rënda dhe sendet me zbukurime janë të preferuarat e tij. Ai është i fundit në listë sepse nuk dëshiron të ndryshojë shpesh dekoratën.