Ekrani i telefonit celular duhet të jetë i palosshëm jo vetëm një herë, por dy herë. Deri më tani, telefonat inteligjentë me një ekran të palosshëm janë palosur vetëm një herë. Kryesisht është në mes, qoftë horizontalisht ose vertikalisht. Samsung tashmë ka lëshuar telefona inteligjentë me të dy metodat e palosjes. Nëse do të duhej t’i besohej një raport nga Nikkei, Samsung tani po punon për faktorin tjetër të formës së palosshme.

Sipas kësaj, një telefon inteligjent me një ekran që është palosur dy herë mund të shfaqet që në fund të vitit 2021. Dizajni nuk është finalizuar ende. Sipas burimeve të Nikkei, dizajni është ende duke u finalizuar. Telefoni inteligjent duhet të ketë një raport klasik të ekranit 16:9 ose 18:9 kur të shpaloset. Kjo do të sugjeronte që ekrani po paloset horizontalisht, si Samsung Galaxy Z Flip. Sidoqoftë, kjo nuk ka shumë kuptim. Ka më shumë të ngjarë që pajisja të ketë raportin 18:9 kur të paloset.

Kur paloset, Galaxy Fold 2 ka një raport 25:9 në ekranin e jashtëm, i cili nuk u prit mirë nga shumë përdorues. Këtu do të kishte më shumë kuptim të përdorte një raport tradicional 18:9. Sipas burimeve, Samsung gjithashtu dëshiron të prezantojë pajisje të reja nga seria Flip dhe Fold këtë vit gjithashtu.