Antonio Kasano, i ftuar që të japë një mendim të tijin për situatën te Juventusi, ish-fantazisti e di ku qëndron problemi:

“Pirlo ka fare pak përgjegjësi për situatën aktuale. Juvja largoi vjet Sarrin, i cili luante futbollin më të bukur të 10-20 viteve të fundit në Itali vetëm prej Ronal- dos dhe sërish ky është edhe problemi i Pirlos. Nëse kërkon që të luash futboll cilësor, këtë nuk mund ta bësh me CR7, Kristiano mendon vetëm për rekordet e tij dhe kjo ego është si një tapë e vendosur sipër ideve të futbollit që kërkon të shpresë Pirlo”.