Përdoruesit e Apple mund të përdorin një aplikacion të ri për të marrë ndërfaqen Android të Samsung në iPhone të tyre.

Kushdo që zotëron një iPhone dhe dëshiron të dijë se si është një telefon Samsung me Android mund të përdorë një aplikacion të ri. Me aplikacionin e saj në internet, prodhuesi Korean dëshiron t’i bëjë telefonat e tij Galaxy më të pëlqyeshëm për përdoruesit e iPhone.

Pasi të fillojë, iTest simulon një ndërfaqe përdorimi Samsung në çdo iPhone. Për të qenë në gjendje të provojnë aplikacionin në internet, përdoruesit e Apple duhet të shkojnë në faqen e internetit itest.nz me iPhone-in e tyre . Pastaj faqja e internetit duhet të ruhet si një faqeshënues në ekranin kryesor – dhe kaq.

Një vështrim i parë në iTest tregon se aplikacioni është bërë vërtet mirë. Ndërfaqja e përdoruesit Samsung në iPhone në të vërtetë duket reale dhe ofron një numër të habitshëm të funksioneve.