Jozefina Topalli ka dhënë dorëheqje nga partia Lëvizja për Ndryshim. Pas disfatës në zgjedhje, ajo bën thirrje që njerëz patriotë ta çojnë më tej këtë forcë politike për reformimin e së djathtës.

“Levizja per Ndryshim nuk ia doli per t’u bere faktor ne keto zgjedhje.

Por une deshiroj te falenderoj stafin, sejcilin prej kandidateve qe sfiduan klasen politike aktuale; te falenderoj te gjithe ata qe besuan.

Duke u larguar nga drejtimi i kesaj Levizje uroj qe njerez patriot dhe te pakorruptuar te vazhdojne Levizjen per reformimin e se djathtes shqiptare”,