Ish-kryetari i AK, Kreshnik Spahiu, ka publikuar dy foto ku duket diferenca mes pjesëmarrjes në mitingjet e drejtuara prej tij dhe ato të Lulzim Bashës sot. Spahiu shkruan se pavarësisht sondazheve që e nxirrnin Aleancën Kuqezi 4%, mënyra si “numëroheshin” votat në kohën e Berishës bëri që rezultati të mos reflektohej…

Postimi i Kreshnik Spahiut: PA KOMENT: Për ata, që ende s’kuptojnë si numërohej vota në qeverinë Berisha dhe pse Ata na ekzekutuan neve politikisht. Krahasoni dy mitingjet elektorale në të njëjtin vend. Çdo Sondazh na nxirrte 14%. (KRAHASO)