Monika Kryemadhi është në hall në këto zgjedhje dhe gjatë fushatës, ka shkuar shtëpi më shtëpi e kafe më kafe, për të bindur qytetarët ta votojnë.

Por një qytetare e revoltuar e ka përzënë atë nga kafja.