Tirana International Airport (TIA) konfirmoi 18 fluturime për të enjten, 5 maj 2021.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës u bën thirrje pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërkohë që thekson se maskat janë të detyrueshme.

Po ashtu, TIA njofton se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit e BE-së dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit sipas vendeve pritëse.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte janë:

Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim
Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim
Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Piza dh ekthim
Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
FlyDubai – Tiranë – Dubai dhe kthim
Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim
Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim
Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
SkyUp – Tiranë – Kiev dhe kthim
TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim