Miriami ishte në mëdyshje nëse duhet t’i prente apo jo flokët e për këtë arsye pyeti fansat në Instagram se çfarë vendimi të merrte. Mes komenteve, dalloi Albani i cili me ultimatum i tha: “Jo”. Siç duket këngëtari e pëlqen shumë bashkëshorten me flokë të gjata, por Miriami e mori vetë vendimin dhe i preu.

Në fotot e fundit këngëtarja u shfaq me flokët e prera shkurt dhe i shkojnë shumë.
“Dhe si perfundim i preva. As shume te shkurtra e as shume te gjata. P.s. Flm per komentet dhe opinionet qe me dhate”, shkruan Miriami.