Në arkivën e pasur të Katedrales së Shën Gjergjit në Boston, SHBA, ndër shumë materiale interesante dhe me rëndësi historike gjendet edhe një foto e viti 1935 që pasqyron Fan Nolin së bashku me këngëtaret shqiptarë të korit. Fan Noli e themeloi Katedralen historike 113 vite më parë, e cila sot është shndërruar në një pikë referimi dhe ndërlidhjeje për komunitetin e ortodoksëve shqiptaro-amerikanë të zonës së Bostonit./Lexo.com.al/e.c.