Ka startuar nata finale e Eurovision 2021. Këngëtarja e Anxhela Peristeri sot do të performojë në natën finale të Eurovision ku përfaqëson vendin e saj, Shqipërinë. Peristeri disa orë para nisjes së evenimentit i ka kërkuar të gjithë shqiptarëve jashtë shtetit të marrin pjesë në votimet e Eurovision.

Secili mund të votojë me kodin 02 në numrin e shtetit përkatës dhe vota do të shkojë për Anxhela Peristerin.