Kryetari i bashkise se Elbasanit z.Gledian Llatja priti sot ne takimin e pare te tij jashte Tiranes Kryetarin e Prezences se OSBE ne Shqiperi, ambasadorin Vicenzo Del Monaco.

Z. Llatja shprehu mirenjohjen e tij per institucionin e OSCE ne Shqiperi per bashkepunimin e frytshem ne ngritjen e mekanizmit te Keshillit te Sigurise Vendore. Ne fokus te bisedes ishte menaxhimi i procesit zgjedhor te 25 prillit ne bashkine e Elbasanit, roli i gruas dhe perfshirja e tyre ne vendimmarje dhe hapat e metejshme ne rrugetimin evropian te Shqiperise.