Partia Demokratike dhe LSI kanë depozituar në KAS ankimimet për zgjedhjet e 25 prillit, ku mes të tjerash ka denoncime për tentativa për votim më shumë se 1 herë të disa personave.

Ish kreu i Aleancës Kuq e Zi ka ironizuar me votimet në zonën e Dropullit, pasi shprehet se në Dropull 20 persona kanë votuar 3 herë për shkak se kanë 3 kombësi, me Shqipërinë, me Greqinë dhe me LSI-në.