Instagram është një ndër rrjetet sociale më të përdorura dhe së fundmi ka sjellë disa ndryshime. Të gjithë ata që duan të largojnë përgjithmonë nga rrjeti i tyre social një person mund të bëjnë bllok personin e padëshiruar si dhe të bllokojnë automatikisht të gjitha faqet e tjera që ky person mund të krijojë në vazhdim.

Në përgjithësi, kur hyni në profilin e një personi tjetër në një rrjet social, mund të gjeni përemra të ndryshëm me të cilët dëshironi që ata t’i referohen atij personi specifik. Zakonisht përemrat anglisht “He / Him” ​​përdoren për burrat, “She / Her” për gratë dhe “They / Them” për ata që nuk ndihen të identifikuar me dy gjinitë normative.

Për momentin kjo masë do të jetë në dispozicion për vendet anglishtfolëse, por Instagram shpreson ta lëshojë atë për pjesën tjetër të botës në ditët ose javët e ardhshme. Ju mund të zgjidhni disa përemra të sugjeruar, ka deri në 41 mundësi të ndryshme dhe mund të shtypni për të fshehur përemrat për këdo që nuk ju ndjek.