Ish-Presidenti Donald Trump është pezulluar dy vite nga Facebook.

Kjo u njoftua nga vetë rrjeti social, duke nënvizuar se në fund të 24 muajve ekspertët do të vlerësojnë përsëri çështjen dhe se mund të ripranohet vetëm në bazë të kushteve.

Adresa e ish-presidentit amerikan u bllokua nga Facebook, si dhe nga Twitter, pas sulmit në Kongres në 6 Janar.