Dukagjini është një ndër zonat më të thella të vendit tonë, një f ortesë natyrore malore me një hijesi të rrallë ofruar nga natyra zemërgjerë mbushur plot bukuri mbresëlënëse. Përtej bukurive natyrore, zona e Dukagjinit mbart një trashëgimi gjithashtu të pasur kulturore dhe më se shumti, karakterizohet nga një mikëpritje tejet e ngrohtë nga popullsia lokale. Duke pasur parasysh kombinimin e atraksioneve të ofruara, Dukagjini mund të vizitohet në çdo sezon të vitit. Si më poshtë disa foto karakteristike./Lexo.com.al/e.c.