Enca ka hapur një llogari në faqen për të rritur “Onlyfans”, ku publikon foto dhe video kundrejt pagesës.

Deri tani asnjë koment nuk kishte ardhur nga këngëtarja në lidhje me aksesin e saj në këtë platform. Së fundmi në një intervistë të thënë Enca është pyetur se sa po fiton nga faqja, mirëpo ajo nuk preferoi të jepte ndonjë shifër duke thënë vetëm “Marshallah”. Epo, me këtë përgjigje këngëtarja nënkuptoi se fitimet janë të mëdha.

Gjithashtu,ajo ka treguar se faqen nuk e përdor vetëm për të publikuar foto hot, por edhe për të komunikuar me fansat e saj.

“Nuk e kam vetëm për foto të nxehta, komunikoj shumë me fansat aty, hedh informacione për new songs, apo çfarë jam duke bërë në përditshmëri. Ama, edhe foto të nxehta ka sa të duash”, tha Enca për “Prive”.