Në rast se nuk e keni parë më parë, Zanco është telefoni më i vogël celular në botë. Diagonalja e ekranit të tij është 1.2 centimetra, rezolucioni i tij është 64×32 dhe e gjithë madhësia e tij është 46.7 mm x 21 mm.

Mund të ruani 300 kontakte dhe 50 mesazhe SMS në të, dhe bateria mund të zgjasë për 3 ditë. Nëse flisni pandërprerë, ai do të durojë një bisedë prej tre orësh pa ndërprerje. Gjithashtu ka Bluetooth dhe mund ta lidhni me pajisje të tjera. Çmimi është 35 dollarë.