Që prej ditës së djeshme në shtëpinë e “Big Brother VIP” ka vetëm një mision, të gjenden dy “ninxhat” e natës. Dy prej banorëve janë zgjuar në orët e vona të natës dhe kanë shkatërruar thuajse gjithçka.

Këta të dy janë Sabiani dhe Einxhel dhe ndonëse Donaldi i ka zbuluar, asnjë ndër banorët nuk e beson. Së fundmi, nga gjithë situata e krijuar, Semi ka dyshuar për herë të parë te miku i saj.

Donaldi: Dua t’i bëj gjithë njerëzit bashkë të shkojnë te ato dy emra që kam unë në mendje, kaq.

Semi: Ja ke fut p*rdhës me shkelm! E ke luajtur shumë keq këtë lojën.

Donaldi: Pse?

Semi: Se e ke luajtur shumë keq. E ke treguar veten shumë idiot

Donaldi: Pse?

Semi: Kështu e mendoj

Donaldi: Ju po hallakateni, nuk shikoni shenjat dhe nuk analizoni. Unë kam intuitë.