Ka disa njerëz që ndihen gjithmonë të padrejtë dhe duan të tërheqin vëmendjen me ankesat e tyre. Mendojnë se ligji po i mbyt dhe do të bëjnë gjithçka për ta vërtetuar. Dhe çfarë kuptojmë me “gjithçka”? Rënkime, të qara, nerva dhe drama.

Është e vështirë për ta të kontrollojnë emocionet e tyre dhe do ta kenë të vështirë të mësojnë nga vuajtjet e tyre. Edhe pse secili prej nesh mund të krijojë një “dramë”, ato quhen “mbretëresha të dramës” dhe me shumë mundësi u përkasin shenjave të mëposhtme.

Dashi-Të shumtë janë ata që do të injorojnë negativet që ndodhin dhe do të përpiqen të vazhdojnë jetën e tyre. Dashi, megjithatë, pasi të gjejë një mundësi nuk do të lejojë që një luftë të shkojë dëm. Ata do të bëjnë bujë dhe do të rrisin volumin, sepse kjo është ajo që u pëlqen të bëjnë. Ata duan të jenë vazhdimisht në lëvizje, duke fituar dhe duke dëshmuar se kanë të drejtë. Cila është mënyra më e mirë për ta bërë atë? Por, sigurisht zërat dhe dramat.

Gaforrja-Gaforret konsiderohen shumë të ndjeshëm dhe emocionalë, për këtë arsye shpesh përfshihen në listat e shenjave të zodiakut “mbretëresha të dramës”. Ekzistenca e tyre është plotësisht e justifikuar, pasi gjithçka që bëhet shkak për ankime, kombinohet me ekzagjerim dhe dramë. Ata ankohen më shumë për problemet e tyre shëndetësore, por kjo nuk do të thotë se do të lënë diçka tjetër të kalojë pa u vënë re. Ndryshimet e humorit të tyre nuk ndihmojnë për të kufizuar këtë sjellje.

Luani-Ato mund të bëhen mbretëresha të dramës vetëm për të tërhequr vëmendjen e të tjerëve. Ata dihet se duan t’i kenë dritat ndezur dhe janë të gatshëm ta bëjnë këtë edhe nëse duhet të bërtasin, të qajnë dhe të ankohen. Krenaria e tyre në këtë rast qëndron mënjanë për njëfarë kohe, ndonëse gjithçka që duan është të shprehen fort, pa lënduar të tjerët apo pa u bërë barrë.

Virgjëresha-Nëse Gaforret konsiderohen vajtues, atëherë ata që i përkasin shenjës së Virgjëreshës janë liderët në të. Ata duan që gjërat të bëhen në mënyrën e tyre dhe janë mjaft kritikë kur diçka shkon keq siç e kishin planifikuar, veçanërisht nëse kishin një plan tjetër. Ata ankohen vazhdimisht, nervozohen dhe mendojnë se vetëm ata po bëjnë gjënë e duhur. Në mendjen e tyre, kritikat që bëjnë dhe ankimet e tyre nuk janë dramë, por diskutim.

Akrepi-Është e çuditshme që Akrepat e pasionuar janë në listë, pasi janë mjaft introvertë, por ky pasion që i karakterizon bëhet shkak për dramat e tyre. Sidomos kur zemërohen bëhen mbretërit e kësaj liste. Orët bëhen aq të tepruara saqë edhe njerëzit e afërt lodhen dhe nuk e durojnë dot më rënkimin e tyre.