Ka disa njerëz që e duan idenë e ndryshimit. Ata janë gjithmonë në kërkim të risive në jetën e tyre, janë aventurierë dhe të guximshëm. Njerëz të tillë nuk kanë frikë nga sfidat, as nga e panjohura. Nga ana tjetër, ka disa njerëz që pëlqejnë të jenë në zonën e tyre të rehatisë. Ata e urrejnë ndryshimi dhe nuk janë shumë të prirur të dalin nga zona e komfortit. Sipas astrologjisë, janë 3 shenja të tilla të zodiakut që absolutisht nuk e pëlqejnë idenë e ndryshimit:

Gaforrja-Gaforret janë njerëz që duan të jenë në zonën e tyre të rehatisë të rrethuar nga miqtë dhe anëtarët e familjes së tyre. Ata nuk duan të sfidojnë veten ose ta shtyjnë drejt aventurave.

Virgjëresha-Virgjëreshat janë perfeksionistë. Ata pëlqejnë të ndjekin një rutinë çdo ditë dhe pëlqejnë të përgatiten paraprakisht për çdo gjë që do të vijë. Ata nuk e pëlqejnë paparashikueshmërinë dhe idenë e ndryshimit.

Akrepi-Akrepat janë në thelb introvertë nga natyra. Ata nuk janë shumë rehat kur bëhet fjalë për të vendosur veten në situata të reja me njerëz të panjohur. Ata ndihen më shumë si në shtëpinë e tyre kur janë në shoqërinë e njerëzve të tyre të dashur.