Edy Reja ka bërë zgjedhjet e tij për formacionin kundër Andorrës. Italiani ka bërë shumë ndryshime, i detyruar nga pezullimet dhe dëmtimet.

Nga ndeshja e fundit luajnë nga fillimi vetëm Strakosha, Hysaj dhe Uzuni. Më poshtë ju sjellim rreshtimin e plotë të kuqezinjve.

Shqipëria: Strakosha – Mihaj, Dermaku, Hoxhallari – Roshi, Laçi, Ramadani, Çekiçi, Hysaj – Uzuni,