Sezoni i Shigjetarit është një kohë për aventura. Si një shenjë zjarri e ndryshueshme, energjia është e shtrirë, shpresëdhënëse dhe duket sikur pothuajse çdo gjë është e mundur. Si një shenjë e sunduar nga Jupiteri, Shigjetari ka të bëjë me rritjen graduale dhe bukurinë që vjen me përjetimin e gjërave të reja. Tani që sezoni i Jupiterit nuk është më në retrogradë dhe sezoni i Akrepit ka marrë fund, kjo energji do të jetë shumë më e lehtë për t’u shfrytëzuar, veçanërisht për tre shenjat me fat të zodiakut që do të kenë sezonin më të mirë të Shigjetarit 2021: Dashi, Luani dhe Shigjetari (shenjat e zjarrit).

Dashi-Si shenja e parë e zodiakut, ju prireni të krijoni fatin tuaj dhe sezoni i Shigjetarit po ju mbështet plotësisht ndërsa dielli kalon nëpër shtëpinë tuaj të nëntë të udhëtimit dhe spiritualitetit. Nëse ka një udhëtim për të bërë, yjet patjetër do të rreshtohen aq gjatë sa ju të bëni hapin, edhe nëse është paksa spontan. Keni tendencë të thithni shumë përvoja të reja dhe emocionuese gjatë sezonit të Shigjetarit, kështu që i lejoni vetes të shkoni kudo që era dëshiron t’ju çojë. Hidheni rrjetën tuaj larg e gjerë. Do të jeni të kënaqur të shihni se çfarë ofron udhëtimi juaj i ardhshëm emocionues.

Luani-Si shenjë fikse e zjarrit, ju pëlqen të jeni në sediljen e shoferit për të gjitha përpjekjet, ndërsa dielli në këtë sezon kalon përmes shtëpisë tuaj të pestë të kënaqësisë dhe krijimtarisë. Si një shenjë e zodiakut e sunduar nga dielli, ju jeni gati të ndriçoni sa më shumë të jetë e mundur dhe tani është koha e përkryer për ta kanalizuar atë energji në pikat tuaja krijuese. Kjo është koha ideale për të lëshuar flokët dhe për të mos u ndikuar nga ajo që mendojnë të tjerët.

Shigjetari-Është stina juaj, Shigjetar, dhe kjo do të thotë që të gjithë sytë janë mbi ju. Ndërsa dielli kalon nëpër shtëpinë tuaj të parë të vetes, ju do të ndiheni përsëri si me fat dhe do të jetë tepër e lehtë për ju që të arrini qëllimin tuaj. Ndërsa sezoni i Akrepit ka një tendencë për t’i bërë gjërat paksa të turbullta për ju, ju po kaloni në një periudhë të rinovuar dhe eklipsi diellor në Shigjetar më 4 dhjetor do t’ju çojë më tej në një kapitull të ri emocionues. Sigurohuni që të mbështeteni në lirinë tuaj tani dhe të hapni krahët, është koha që ju të dilni atje dhe të krijoni disa kujtime të reja.