Astrologu Jorgo Pulla ka dhënë parashikimin e motit për të gjithë shenjat e zodiakut për muajin dhjetor.

Një paralajmërim e ka për shenjën e Demit, për të cilët thotë se në 10 ditëshin e dytë të muajit të shkëputen e të jenë miq me persona që kanë lidhje shpirtërore apo që bashkëpunojnë në fushën e biznesit.

“Tani duket se ka një ndikim shumë të mirë,k por duhet të heqin gjërat që nuk i takojnë, i prishin punë apo i hanë kohë. Në 10 ditëshin e dytë, të nisin diçka që në mënyrë korrekte të ndahen, të shkëputen e të jenë miq, në fushën e biznesit apo në anën shpirtërore.

Duhet të jenë shumë të vëmendshëm në lidhje me çështje që kanë të bëjnë me udhëtime, marrëveshje, është një kohë perfekte. Vendime që merret, koha, mundësitë që janë, tani është periudha shumë e mirë dhe pozitive, ndaj mund të arrini atë që dëshironi”, tha Pulla në emisionin “Shqipëria Live”.