Të kundërtat jo gjithmonë tërhiqen dhe ky është sigurisht rasti me shenjat e Shigjetarit dhe Bricjapit.

Shigjetari i zjarrtë është argëtues, spontan dhe shumë i përshtatshëm, ndërsa Bricjapi është praktik, i orientuar drejt karrierës dhe e jeton jetën sipas një orari të rreptë.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë se kjo marrëdhënie nuk mund të funksionojë. Përputhshmëria e zodiakut të Shigjetarit dhe Bricjapit ka gjithçka që ju duhet të dini për këtë çift të shenjave të Zjarrit dhe Tokës.

“Këta fqinjë në rrotën e zodiakut nuk kanë shumë të përbashkëta”, thotë astrologia Clarisse Monahan për Bustle, “Bricjapi priret të jetë i nënvlerësuar dhe konservator, ndërsa Shigjetari është një rrezikues i lirë”.

Kur takohen për herë të parë, Shigjetari dhe Bricjapi mund të mos ndjejnë një tërheqje të menjëhershme drejt njëri-tjetrit. Bricjapi mund ta gjejë Shigjetarin paksa shumë të zhurmshëm ose të papjekur, dhe Shigjetari mund të ndihet sikur Bricjapi është paksa shkop në baltë.

Megjithatë, sapo ata të njihen dhe të gjejnë disa interesa të përbashkëta, ekziston mundësia që të ketë shkëndija. Si një shenjë zjarri e orientuar drejt veprimit, Shigjetari ka shumë të ngjarë të bënte lëvizjen e parë.