Sot në brenda shtëpisë së “Big Brother VIP” ka ndodhur një debat i fortë midis Arjolës edhe Donaldit, debat në fakt, i cili nisi që në live show, ku ata u përplasin pasi Donaldi mendon se Arjola e mbron Ilirin pa arsye.

Arjola: Stop!
Donald: Ça është kjo burrë, do që të tregojë sesa burrë jam? Çfarë thua? Ti nuk i thua gjërat në sy.
Arjola: Njëherë flas po e dëgjove mirë, po s’e dëgjove nuk e përsëris, në vend që të thuash faleminderit se ke punu 4 orë më bën “për-për-për”
Donald: Pse?
Arjola: Se flet si grua ‘për-për-për”.
Donald: A do t’i bëj unë punët?
Arjola: T’i kishe bo, nuk të ka ndalu kush.
Donald: Kur mi kanë dhënë i kam bërë të gjitha, nuk kam thënë unë bëra, unë kshu, më thuaj faleminderit, se pres të më thonë.
Donald: Je si puna e Sabianit i merr gjërat personale.
Arjola: Të thuash nuk është dyfytyrësh nuk është personale?
Donald: Nuk e kam thënë.
Arjola: Ti s’më ke pëlqyer kurrë!
Donald: Pse ma thua tani, kur ta them unë?
Arjola: Kam vëzhguar lojën e secilit dhe nuk kam paragjykuar.

Debati vazhdon dhe Donaldi ngrihet në këmbë të imitojë dhe ironizojë Ajrolën.